28 de abril de 2011

PASCUES 2011





Gràcies xiquetes, necessitava una bona festa, necessitava oblidar-me del món i donar el millor de mi. Crec que torne a ser jo, ho senc així, me senc més fort i amb ganes de tirar en dabant, moltes gràcies. Sou el millor que tinc, el millor que m'ha pasat mai, ho torne a dir per si encara quedaven dubtes, i no  em cansaré de repetir-lo. Crec que parle en nom de totes si dic que aquestes pascues han sigut INCREIBLES !! l'any que bé més, però millor difícilment...
Vos estime com a res
















PD- Una última cosa que dir: com es pot comprovar en les fotos,companya en el dorado no m'ha faltat, he estat súper bé acompanyada de gent estupenda, però voldria agrair la companya d'una persona en concret, Blai ♥ moltes gràcies, encara que les nostres converses no haguen tingut massa coherència a causa dels efectes del alcohol,parlar en tu m'ajudat molt, m'has fet entendre tant..., pense seguir els teus consells, com els de tant altra gent,a arribat l'hora de disfrutar de la vida  !!!

1 comentario:

  1. :) clar que si dona, tenien molt de sentit en tots els casos! :P bueno en la majoria de casos! xD, pero tot el que te vax dir es cert, aixi que alsa la vista i fes el que mes t'agrade! perque: Yo me levanto y sigo aqui!... i aixo sempre es te que fer, alsar-se despres daber caigut! perque queda molt de cami per davant i la teua vida no te la pot llevar ningu!!! :) (L)!

    ResponderEliminar